Bli 100% frisk

Bli 100% frisk-konseptet:13053628_m

Kom helt ovenpå
Alle kan
fra: Nei, jeg kan ikke  ->  Ja, klart jeg kan/vil.

Du har tidligere vært syk, hatt en skade, vært operert, eller hatt ett utfordrende svangerskap. Du er gjerne friskmeldt på papiret, men føler allikevel ikke helt deg selv. Du vet kanskje ikke hvilken retning du skal ta, eller hvordan du bør tenke.

Kanskje du ønsker å komme skikkelig ovenpå igjen, føle deg som deg selv igjen, eventuelt realisere drømmene du har hatt lenge.

Du har lyst på god og stabil energi, masse tiltakslyst og overskudd. Du ønsker bedre selvtillit og naturlig følelse av å delta på lik linje som andre i sosiale sammenhenger.

I rekonvalesens-perioden (tiden etter sykdommen er overvunnet/ferdig behandlet/skaden operert) så er det ett meget og godt fokus på det fysiske. Men i flere tilfeller mangelfullt på det mentale.

Mange tilegner seg negative og selvbegrensende tankemønstre i løpet av en skade/sykdomsperiode, og får disse mønstrene tillatelse til å bli, så kan det dannes en langvarende ond sirkel. Der man bevisst og ubevisst tar samme hensyn og begrenser seg selv på samme måte i etterkant av sykdommen/skaden, som man gjorde når man var syk/skadet/gravid.

Livsstil og Coaching tar i bruk flere NLP teknikker for å gå i dybden i disse tankemønstrene, finne den positive hensikten bak tankemønstrene og adferden. For å permanent forandre de negative tankemønstrene til positive, takknemlige og energigivende tankemønstre. Som kunde med hovedvekt i dette konseptet vil du oppnå en dypere forståelse på hvorfor du er slik du er og ta lærdom av det du har opplevd.

Samt å forstå hvordan du kan komme skikkelig ovenpå, realisere dine drømmer og bli den beste utgaven av deg selv.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s